Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Μια νεα ιστοσελιδα απο την Κορεα

Μπορείτε να επισκευθήτε την ακόλουθη διεύθυνση και να δείτε όλες της εκδηλώσεις Haedong Kumdo παγκόσμια. Επίσης θα βρείτε και φωτογραφίες απο την τελευταία επίσκεψη του Grand Master Kim Jeong Seong 9th Dan στην Ελλάδα, και όλες τις εκδηλώσεις που διενεργήθησαν κατα την παραμονή του στην χώρα μας.

http://www.tkdm.com/bbs.php?table=RegionalNews&query=view&uid=372&p=1#.

You can join the upper link and enjoy all the Haedong Kumdo events worldwide.

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Παρουσίαση Haedong Kumdo στην τηλεοραση

Την ερχόμενη Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008, στις 12:30 το μεσημέρι, στον τηλεοπτικό δίαυλο 9 στιην εκπομπή
'Τέχνες Άμυνας", που παρουσιάζει ο δάσκαλος Γεώργιος Ζαντιώτης θα προβληθή η επίδειξη του Haedong Kumdo. Hae Dong!!

On Sunday 21 of December, at 12:30 pm, on TV channel 9 will be presented Haedong Kumdo demonstration. The demonstration will be hosted by George Zantiotis' "Defence arts" show on Hellenic TV. Hae Dong!!

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Απολογισμος της επισκεψης του Grand Master Kim 9th Dan στην Ελλαδα


Μετά την επιστροφή μας από τις εκδηλώσεις στον Πύργο, ακολούθησαν μια σειρά μαθημάτων, εξετάσεων, σεμιναρίων και αγώνων σε διάφορες σχολές των Αθηνών και τις επαρχίας.Συγκεκριμένα, στις 27/11 έγιναν εξετάσεις για Keup(έγχρωμες ζώνες) στο "Σατζα" dojang του Χαλανδρίου( Μ. Μπότσαρη 53 Χαλάνδρι, 15233) της δασκάλας Δήμητρας Κοροκίδα 1st Dan και στο "Χείρων ο Κένταυρος" dojang της Κυψέλης του δάσκαλου Ανδρέα Προβελλέγιου 1st Dan.
Το ίδιο βράδυ, ο δάσκαλος Χριστόφορος και οι μαθητές της σχολής του Ρέντη συνόδευσαν τον Grand Master σε νυχτερινό Αθηναικό κέντρο και διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες!!!
Στις 28/11 έγιναν εξετάσεις για Keup και 1st, 2nd and 3rd Dan στο "Ατραπός" dojang στον Ρέντη του προέδρου του Ελληνικού Haedong Kumdo και αντιπροέδρου για την Ευρώπη δασκάλου Χριστόφορου Χριστοδούλου 3rd Dan. Προήχθησανσε 1 st Dan οι Παναγιώτης Θεωδόρου, Λάζαρος Μπαλάφας, Κουτσουνάς Θεόδωρος, Ιωάννης Μπισμπίκης, Σταμάτης Μπιακής και η Τάνια Παυλίδου. Απενεμήθη το 1st Dan στούς δασκάλους Νίκο Μπιακή και Δήμητρα Κοροκίδα. Σε 2nd Dan προήχθησαν οι Χρήστος, Παναγιώτης και Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος και η Ηρώ Γκάνη. Απενεμήθη το 2nd Dan στον δάσκαλο Δημήτρη Σαλάτα. Σε 3rd Dan προήχθη ο δάσκαλος Χριστοδούλου Χριστόφορος και απενεμήθη το 3rd Dan στον δάσκαλο Χαμηλοθώρη Κωνσταντίνο.
Την επόμενη μέρα, 29/11 όλες οι σχολές, Αθηνών και επαρχίας, συγκεντρώθηκαν στην Λειβαδιά. Οι οικοδεσπότες απο το dojang της Λειβαδιάς Νίκος και Σταμάτης Μπιακής και οι μαθητές τους υποδέχτηκαν όλες τις σχολές και τον Grand Master Kim J.S. 9th Dan στο κλειστό στάδιο της πόλης. Από τις 9:30πμ μέχρι τις 11:30πμ έγιναν σεμινάρια εγχρώμων και μαύρων ζωνών 1st και 2nd Dan. Από τις 12 το μεσημέρι έως το απόγευμα έγιναν αγώνες που περιλάμβαναν φόρμες, κόψιμο εφημερίδων και sparring προς τιμήν του Grand Master Kim 9th Dan.
Ακολούθησε φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης. O Grand Master Kim έμεινε πολυ ευχαριστημένος απο όλες τις εκδηλώσεις καθώς και απο το επίπεδο των Ελλήνων σπουδαστών του Haedong Kumdo.
Ολοι μαζι στο τελος δωσαμε υπόσχεση να συναντηθούμε στο σεμινάριο εκπαιδευτών και μαύρων ζωνών στην Φινλανδία την άνοιξη και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Haedong Kumdo στο Busan της Κορέας στις 24 Ιουλίου του 2009.
Την επομένη, στις 30/11 Ο δάσκαλος Χριστόφορος μαζι με τον Grand Master επισκέφηκαν την Ακρόπολη και άλλους αρχαιολογικούς χώρους.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετήχαν στις εξετάσεις και επίσεις σε όσους βοήθησαν στην υλοποίηση όλου του προγράμματος.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο μας και πρόεδρο του Ελληνικού Haedong Kumdo Χριστόφορο Χριστοδούλου για την κούραση που υπέστη και την εξαιρετική προσπάθεια πού κατέβαλε έτσι ώστε η φιλοξενία, ο συντονισμός και η διεξαγωγή να είναι άψογα.
Φωτογραφίες και video clips μπορείτε να βρείτε και στο επίσημο site του UWHKF .